Delavnica igranega filma za mlade v Muzeju slovenskih filmskih igralcev v Divači

25. jul. 2016

V sodelovanju z Društvom zaveznikov mehkega pristanka iz Krškega bo Slovenska kinoteka med 10. in 14. avgustom 2016 organizirala petdnevno delavnico igranega filma, katere končni rezultat bo kratki igrani film. V skupini do 15 udeležencev bodo zasnovali idejo za film, si razdelili naloge, ki jih bodo pri izdelavi filma opravljali (igra, snemanje, montaža …) ter posneli kratki igrani film. V procesu razvoja idej, in načinov izvedbe bodo ob večerih gledali filme in se z mentorji pogovarjali o različnih pristopih k snemanju. Delavnica je namenjena udeležencem od 11. do 16. leta.

Prijave zbirajo po elektronski pošti na naslov msfi@kinoteka.si ali po telefonu 05 7310 949 (med 11. in 18. uro, vsak dan razen ponedeljka in četrtka). Cena delavnice je 60 EUR, za drugega otroka v družini 50 EUR.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.