Decembrski sejem ilustracije v Vodnikovi domačiji v Ljubljani

29. nov. 2016

V Vodnikovi domačiji v Ljubljani se v začetku decembra odpre II. decembrski sejem ilustracije, ki je priložnost, da se s slovensko ilustracijo spozna mlado in staro.
Na 84 kvadratnih metrov galerije so organizatorji razvrstili 28 ilustratork in ilustratorjev. Avtorje bodo otroci spoznavali ob sobotah, kar je tudi priložnost, da jim pokažejo kaj ustvarjajo sami in dobijo strokovno mnenje ali nasvet.
Sejem so dopolnili tudi s programom. Najmlajše bodo obdarili z japonsko obliko pripovedovanja ob ilustracijah kamišibaj. Za mlado, staro in vse vmes bo zanimivo predavanje, ki bo popeljalo po zgodovini oblikovanja kultne otroške revije Ciciban. Za otroke, odrasle ali družinski obisk je primerna sitotiskarska delavnica, kjer boste lahko natisnili ilustracijo in jo odnesli domov.

Več o sejmu in sejemskem programu najdete na povezavi.

Za organizacijo vodenja po sejmu se obrnite na petja.grafenauer@gmail.com. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.