Danska pisateljica Janne Teller v Ljubljani in srečanje z mladimi bralci

6. mar. 2019

V Slovenijo prihaja izjemna avtorica, danska aktivistka, nekdanja svetovalka na konfliktnih območjih, esejistka in pisateljica avstrijsko-nemških korenin Janne Teller, ki jo lahko v okviru Festivala angažiranega pisanja Itn. v Kinu Šiška v petek, 5. aprila 2019 ob 11.00 spoznate na srečanju z mladimi bralci. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku (simultano prevajanje bo zagotovljeno), vodili ga bosta študentka Kristina Kanjc in dijakinja Ema Paš.
Prav pred kratkim je v zbirki Odisej izšla avtoričina zbirka novel z naslovom Vse, ki nagovarja srednješolce in odrasle, zgodbe pa kar kličejo po pogovoru, saj so teme, ki jih odpirajo, aktualne in nagovarjajo razmišljujočega sodobnega človeka. Zgodbe so lahko predmet obravnave pri pouku književnosti, sociologije in psihologije, o njih se lahko razpravlja v bralnih klubih. Knjiga je že dostopna, pripravljeno pa je  tudi obsežno dodatno gradivo za delo z njo, ki ga je napisala Ana Duša. 
Število mest na pogovoru z Janne Teller je omejeno, zato se čim prej, napozneje pa do 12. marca, prijavite na elektronski naslov mojca.hribar@mkz.si.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.