Da se giba - zvok in slika! (3-dnevna animacijsko-glasbena delavnica)

25. okt. 2016

Animacijska delavnica v organizaciji Zavoda Dagiba bo potekala med 2. in 4. novembrom 2016 v ločenih terminih za otroke in odrasle. Udeleženci bodo ustvarili cel animiran film - tako animacijo kot zvok.

Delavnica animacije se bo prvi dan začela s pripravo zgodbe, likov in ozadij. Naslednje dni bomo slednje s pomočjo profesionalne opreme spravili v gibanje. Po zaključku delavnice bo narejena še montaža in postprodukcija, da bo film izgledal prav tako, kot tisti ta res dobri iz interneta!

Vzporedno se bomo spoznavali s procesom ustvarjanja zvočne podlage in glasbe za film skozi različne praktične primere. Nato bomo začeli s snemanjem zvokov, ki jih bomo tudi oblikovali in uredili v čisto pravo zvočno podlago za film. Nazadnje se bomo lotili še prave filmske glasbe - posneli bomo glavno filmsko glasbeno temo ter različna glasbena razpoloženja za posamezne filmske scene.

Prijave in vprašanja na info@dagiba.si.

Več informacij o delavnici za otroke >
Več informacij o delavnici za odrasle > 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.