Čist zares, mladinska dokumentarna oddaja

23. feb. 2018

Novo mladinsko oddajo Čist zares so v Otroškem in mladinskem programu TV Slovenija pripravili v sodelovanju s produkcijsko hišo ART 7 VIDEO. Serija bo v portretnih zgodbah, na mladostniško svež in atraktiven način, predstavila mlade skozi njihovo ustvarjanje na različnih področjih od umetnosti, športa, kulinarike, podjetništva, start up idej … Rdeča nit oddaje je izziv, ki si ga mladi sami zastavijo, projekt pa s pomočjo svojih prijateljev v določenem času, s pravo mero ustvarjalnosti, iznajdljivosti in entuziazma, ki nemalokrat preseneti celo njih same, tudi izpeljejo.

Mladi mladim sporočajo - da se vse da in da je mogoče, če le imajo željo in voljo.
Tehnično je produkcijska ekipa oddajo zasnovala na principu vlogerstva. Oddajo povezujeta Ana in Rok, ki sta aktivna vlogerja mlajše generacije (njun vlog je NAROKANA).

Prva epizoda bo na sporedu 26. februarja 2018, na TV SLO 1, ob 17.30 (na sporedu vsak drugi teden).


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.