BOBRI, 5. festival kulturno-umetnostne vzgoje

21. jan. 2013

BOBRI 2013, festival kulturno-umetnostne vzgoje, bodo že peti praznik kulture in umetnosti za otroke, ki bo združeval gledališče, lutke, filme, razstave, koncerte, delavnice in še marsikaj. Letos bo v ospredju glasba, v znamenju katere bosta tudi otvoritvena in zaključna prireditev: premiera glasbene pripovedi Glasba na poti v soboto, 26. 1., v Lutkovnem gledališču Ljubljana in Veliki kosovirski koncert v Kinu Šiška v soboto, 9. 2.

Bobri so v zadnjih petih letih prerasli v pomemben ljubljanski pa tudi slovenski kulturni festival, ki je že od samega začetka vzgojno obarvan, saj prireditve spremljajo številne delavnice. Tudi letošnje bobrovske prireditve bodo ob delavnikih dopoldan namenjene vrtcem in šolam, popoldan, ob sobotah, nedeljah in na kulturni praznik, v petek, 8. februarja, pa otrokom v spremstvu starejših spremljevalcev.

Brezplačne vstopnice za obisk prireditev bodo na voljo v sredo, 23., in če ne bodo čisto pošle, tudi v četrtek, 24. januarja. Obiskovalci jih lahko prevzamejo v Festivalni dvorani Pionirskega doma na Vilharjevi 11, in sicer med 17. in 20. uro. Žal neznansko hitro poidejo in številni starši in otroci, ki bi si želeli obiskati kakšno bobrovsko prireditev, ostanejo brez njih. Zato vas prosimo, da nam vstopnice, če bi se izkazalo, da jih ne morete uporabiti, vrnete v Prodajno galerijo SMG na Trgu francoske revolucije 5. Z njimi boste namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.

Prijave za delavnice in organiziran skupinski obisk vrtcev, šol itd.:
• za gledališki in glasbeni program: Sanja Spahić (Slovensko mladinsko gledališče), in
sicer vsak delavnik med 7.00 in 10.00 po telefonu 031 355 676;
• za filmski program v Kinodvoru: Barbara Kelbl, in sicer vsak delavnik med 8.00 in 12.00
po telefonih 01 239 22 19 in 030 315 701;
• kontaktne osebe za program delavnic, razstav in vodenih dejavnosti so navedene pri vsaki ustanovi, ki jih pripravlja.

Prelistajte katalog Bobri 2013!


 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.