BOBRI, 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje

3. jan. 2018

Od 20. januarja do 8. februarja 2018

Prevzem brezplačnih vstopnic: sobota, 13. januarja, od 11. do 16. ure, Festivalna dvorana, Vilharjeva 11
Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče; koproducent: Kinodvor

Bobri, priljubljen festival kulturno-umetnostne vzgoje, ki ob začetku leta za tri tedne Ljubljano pripeljejo živahno kulturno dogajanje za otroke in mlade, praznujejo 10. rojstni dan. Bobri so v desetih letih zrasli v eno najpomembnejših prireditev, posvečenih kulturno-umetnostni vzgoji v Sloveniji. Od konca januarja pa vse do kulturnega praznika 8. februarja lahko obiskovalci na več kot petdesetih prizoriščih obiščejo okoli dvesto dogodkov, ki jih pripravi skoraj sedemdeset različnih producentov s področja kulture za otroke in mlade. Festival vsako leto izpostavi določeno temo, v letu 2018 bo rdeča nit poezija, ki jo bomo različno predstavljali obiskovalcem. V svet poezije bomo vstopali prek različnih glasbenih, gledaliških, knjižnih in filmskih dogodkov, na številnih delavnicah se bomo z njo poigrali, iskali rime in kovali svoje ... Spoznavali bomo slovenske pesnike, tako tiste, ki jih ni več med nami, a so pomembno zaznamovali področje pesništva za otroke, kot tiste, ki nas s svojim pisanjem in nastopi razveseljujejo še danes.

Več na www.bobri.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.