Arhitektura inventura 2017

14. feb. 2017

Tradicionalna bienalna pregledna razstava članov Društva arhitektov Ljubljane. Letošnja, osma po vrsti, ki je med 13. februarjem in 16. marcem 2017 ponovno na ogled v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma, predstavlja prerez snovanja članov Društva v zadnjih dveh letih. Na razstavi več kot 150 avtorjev prikazuje 126 arhitekturnih in 10 študentskih projektov, od urbanističnega načrtovanja, do arhitekturnih zasnov in prenov javnih zgradb, večstanovanjskih stavb, enodružinskih hiš in interjerjev, pa tudi projekte grafičnega in industrijskega oblikovanja ter pisanje o arhitekturi.

Arhitektura inventura je najobširnejši pregled arhitekturnega delovanja v naši državi.

V času razstave bo ob razstavnem prostoru potekalo 6 arhitekturnih predavanj in 6 študentskih predstavitev pod skupnim naslovom Arhitekti imamo rešitve – kako jih realizirati.

Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.