3C 4 Incubators predavanje in delavnica za kreativne posameznice in posameznike

5. sep. 2014

V okviru projekta 3C 4 Incubators zavod Bunker v sodelovanju z radiem Marš vabi na predavanje in delavnico o angažiranem komuniciranju v javnem prostoru, ki bosta potekala v Mariboru. Vodila ju bo psihologinja in strokovnjakinja za komuniciranje, Maja Hawlina.

Predavanje in delavnica bosta potekala 11. septembra od 11.00 naprej v projektnem prostoru Vetrinjskega dvora na Vetrinjski ulici v Mariboru.
Delavnica je odprta za vse kreativce, mlade podjetnike, kulturnike, umetnike … in je brezplačna.
 
Program razvija posebna znanja in orodja, ki bodo udeležencem omogočila, da se bodo znašli v nepregledni množici idej, mnenj, konceptov in praks, ter znali družbeno odgovorno in ustvarjalno intervenirati v javni prostor na skupnostnem, lokalnem in globalnem nivoju. Udeleženci bodo na dogodku razvijali pozorno in občutljivo oko za dogajanja v družbi, kritično mišljenje, dobro presojo na različnih nivojih in področjih, sprejemanje odločitev in izvajanje individualnih ter kolektivnih odločitev ter samoiniciativno participacijo in sodelovanje v skupnosti.

Več informacij o dogodku najdete v povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.