3. Festival angažiranega pisanja

14. mar. 2019

Tretje leto, trije festivalski dnevi, trinajst dogodkov in nešteto razlogov ZA.
Dobre knjige donijo, včasih svet in naše poglede obračajo na glavo in odpirajo vprašanja, ob katerih rastemo in postajamo.
Festival Itn., ki poteka med 2. in 7. aprilom, izbira med tistimi avtorji in avtoricami, ki se tega lotevajo še posebno angažirano, opozarjajo na spregledano ali samoumevno, rušijo predsodke in rišejo poudarke, za katere verjamemo, da nas lahko vodijo k sestavljanju boljšega sveta. Zato se jim s festivalom vsako pomlad poklonimo in si rečemo: in tako naprej!
3. festival angažiranega pisanja prinaša pogovore, predavanja, delavnice, menjalnico poezije, zajtrk z avtorji, obisk pisateljice iz tujine, igranje družabne igre po knjigah ter avtorske postavitve knjig na oder. Odpira prostor za nova spoznanja, druženja, razpravljanja in tudi pomembne trke naših pogledov.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.