28. Dnevi evropske kulturne dediščine in 6. Teden kulturne dediščine

11. sep. 2018

Od 22. septembra do 6. oktobra 2018

Šole in vrtce vabimo k obisku brezplačnih kulturnih dogodkov, ki so del vseevropske akcije Dnevi evropske kulturne dediščine. Za vas smo jih pripravili skupaj z muzeji, galerijami ter drugimi zavodi iz kulture, knjižnicami, območnimi izpostavami Javnega sklada za kulturne dejavnosti, lokalnimi skupnostmi, nevladnimi organizacijami in zavzetimi posamezniki.

Dnevi evropske kulturne dediščine se bodo začeli v soboto, 22. septembra 2018, pod geslom Naša dediščina: kjer preteklost sreča prihodnost. Slavnostno odprtje bo v soboto, 22. septembra, ob 11. uri na Bledu. Pester celodnevni program dejavnosti, ki bodo otrokom, mladim in odraslim približale kulturno in naravno dediščino Bleda in okolice, pripravljamo skupaj s partnerji. Vabljeni, da se nam pridružite!

Program brezplačnih kulturnih dogodkov, ki se bodo po vsej Sloveniji zvrstili v okviru nacionalnega Tedna kulturne dediščine, je objavljen na naslovu http://www.zvkds.si/sl/dekd/dekd-prireditve. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.