22. pripovedovalski festival

28. feb. 2019

Na 22. Pripovedovalskem festivalu, ki se bo odvijal med 22. in 31. marcem v Cankarjevem domu, bodo gostili vodilno evropsko teoretičarko na področju pravljic in mitologinje Marino Warner, pripovedovalske nastope in izobraževanja najbolj prepoznavnih evropskih pripovedovalcev ter pripovedovalske dogodke za otroke in odrasle v izvedbi najbolj zanimivih domačih pripovedovalcev.
Festival je osrednji pripovedovalski dogodek v slovenskem prostoru, ki se osredotoča na pripovedovanje kot performativno umetnost. Poleg Večera nesrečnih koncev z antičnimi miti in Večera resničnih zgodb v letu 2019, ko se spominjamo 100. obletnice rojstva etnologa Milka Matičetovega, posebno pozornost posvečamo njegovi bogati zapuščini ljudskih pripovedi.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.