22. mednarodni festival MLADI LEVI 2019

21. avg. 2019

Mednarodni festival Mladi levi, ki bo od 23. do 31. avgusta razgrel Staro elektrarno in druga zanimiva prizorišča v Ljubljani, ponuja velika imena mednarodnih odrov (Ursula Martinez, Kate McIntosh, Walid Raad) in vznemirljive mlajše avtorje (Maria Lucia Cruz Correia, Dimitri de Perrot, Jaha Koo) ter mednarodni forum O čustvenem materializmu z umetniki in priznanimi filozofi ter sociologi.
Festival je prepoznaven po svojem ustvarjalnem in živahnem vzdušju, radovedni publiki in družabnostih. Letos bo združil umetnike, mislece in občinstvo v devet dni vznemirljivih skupnih raziskovanj pod površjem, prehajanjem skozi različne plasti stvari in njihovih odnosov do družbe danes. Na festival bo letos potekala tudi Šola v kulture za učitelje, ki jo pripravljamo v okviru našeka programa kulturno umetnostne vzgoje Igrišče za gledališče 2.0.
Za predstavnike KUV so vstopnice na voljo za plačilo 1 kulturnega evra. Predhodne rezervacijo obvezne s pripisom za KUV na info@bunker.si ali po telefonu 051 269 906.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.