2. Razstava MyMachine Slovenija: Otroški sanjski stroj

13. jun. 2016

Odprtje razstave MyMachine Slovenija bo 16. 6. 2016 ob 11.00 v prostorih Rampa Laba na Kersnikovi ulici 4 v Ljubljani.

S tem dogodkom MyMachine zaključuje 2. leto svojega delovanja in na ogled bo 10 sanjskih strojev, ki so jih letos uresničili učitelji, učenci, dijaki, profesorji in študenti iz 27 različnih institucij po vsej Sloveniji.

Razstava bo na ogled do 24. junija 2016, vstopnine ni.

O MyMachine
MyMachine ponuja rešitev za vse tiste otroke, ki imajo nešteto idej, ki običajno niso uresničene. Prizadeva si za spodbujanje ustvarjalnosti v izobraževalnem procesu tako, da v uresničenju idej najmlajših povezuje ves izobraževalni sistem od vrtcev do fakultet in industrijo. Povezuje otroke, dijake in študente in pri vsakem od njih spodbuja ustvarjalnost, odgovornost in učenje skozi praktično delo. Vsak izmed teh ustvarjalnih in interdisciplinarnih ciklov se zaključi z uresničitvijo otroške ideje – z izdelavo otroškega sanjskega stroja.
Več o iniciativi na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.