2. mednarodna konferenca plesne pedagogike

16. sep. 2014

2. mednarodnа konferencа plesne pedagogike v Sloveniji,  ki bo potekala med 10. in 12. oktobrom v Velenju, bo vzpostavila povezave med plesno umetnostjo in procesom vzgoje in izobraževanja ter povezala akterje na področju splošne vzgoje in izobraževanja s tistimi, ki s plesnim znanjem bogatijo otrokov prosti čas.

Predavanja in delavnice na konferenci bodo namenjene vzgojiteljem, osnovnim in srednješolskim učiteljem, učiteljem plesa, profesionalnim plesalcem in koreografom, plesnim terapevtom, študentom umetniških in pedagoških fakultet, teoretikom in raziskovalcem s področja pedagogike, psihologije ...

Na konferenci se bodo udeleženci aktivno seznanjali z vsebinami s področja plesne pedagogike in ustvarjalnega giba v vzgojno-izobraževalnem procesu.

V okviru konference bo potekal tudi mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA.

V povezavah najdete vabilo, več informacij, prijavnico in urnik konference plesne pedagogike. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.