Abonma Cankar. Pet predstav. Pet različnih zvrsti.

18. sep. 2019

Raznovrstnost odrske umetnosti v enem abonmaju: ples, cirkus, gledališče ter glasbo in pripovedništvo! Darilo abonentom: ogled velike razstave Cankarjevega doma Ideja, znanost in tehnologija antične Grčije.
Gledališka koprodukcija SNG Drame Ljubljana, Mestnega gledališča ljubljanskega in Cankarjevega doma z naslovom 2020 na odru Gallusove dvorane, gostovanje kanadskega Cirque Eloize s predstavo Hotel, Branko Završan in Boštjan Gombač v glasbeni predstavi Solistika – za dva solista in neomejeno število inštrumentov, izbrane pripovedi iz svetovne tradicije stvaritvenih zgodb v pripovedovalsko-glasbeni predstavi Večer srečnih začetkov #3 ter DE-SET, plesna predstava izjemnih plesalcev Nastje Bremec Rynia in Michala Rynia.
Abonma je letos nadgrajen z refleksivnim programom, saj bo po vsaki predstavi potekal pogovor z ustvarjalci, ki s svojim razmišljanjem ponujajo vpogled v študij in kreativne procese. Cankar tako ponuja premišljen izbor generacijsko primernih gledaliških, glasbeno-gledaliških, pripovedovalsko-glasbenih ter drugih zvrstno inovativnih dogodkov.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.