10. obletnica programa Igriva arhitektura

21. avg. 2019

Delavnice, ki jih Center arhitekture Slovenije izvaja v okviru tehniških in kulturnih dni kot izobraževanje osnovnošolskih otrok, so primerne za učence vseh razredov osnovne šole. Potekajo na šoli, v okolici šole ali v domačem kraju in z veseljem pridejo v vsako osnovno šolo po Sloveniji.
Tehniški dan traja 5 šolskih ur. Učence najprej seznanijo s temo, ki jo bodo obravnavali, z uvodnim predavanjem in pogovorom. Sledijo dve ali tri delavnice s praktičnim in izkustvenim delom. Vsaka delavnica traja po eno ali dve šolski uri. V vsako temo tehniškega dne so vključene individualne in skupinske delavnice, v katerih učenci ustvarjajo sami, v delovnem duhu pa razvijajo sposobnosti timskega dela, medsebojne komunikacije in sodelovanja.
Tehniški in kulturni dan lahko naenkrat izvedejo za en razred, eno triado ali celo šolo. Na šolo pridejo z vsem gradivom, ki ga potrebujemo za izvedbo tehniškega dne.
Za vse informacije, vprašanja in dogovore je na voljo Tina Gradišer na telefonski številki 031 488 107 ali na elektronskem naslovu tina.gradiser@centerarhitekture.org.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.